duminică, 17 aprilie 2011

5 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat

 S-a tot spus ca unei femei nu trebuie sa-i lipseasca din "dotare" little black dress, pantofii cu toc cui, rujul rosu, o pereche de balerini, fusta conica, camasa alba si o pereche de jeans. Dar care sunt "must-have"-urile din garderoba LUI?


We all know any woman has to have in her wardrobe a little black dress, a pair of stiletto shoes, red lipstick, a pair of flat shoes, a conic skirt, a white shirt and a pair of jeans. Let's find out what is essential for HIS wardrobe. 



1. O pereche de jeans inchisi la culoare. Te salveaza din orice situatie, pot fi buni si la scoala, facultate, job. Dar iti poti lua si la restaurant sau la un eveniment cu dress code casual.
1. A pair of dark jeans. They can save you. You can to wear them not only to class, job but also out to dinner or to a casual work event.

 foto: freedigitalphotos.net

2. O camasa alba sau cu dungi subtiri. O poate purta oricine, se asorteaza la orice si de multe ori nu necesita purtarea unei cravate.  
2. A white or pinstriped button-up shirt. Looks good on just about everybody, they can easily be matched with dark jeas or a pair of khakis. And no tie required, too.

 foto: freedigitalphotos.net

3. O pereche de "khakis". Originari din India (de unde si numele, Khaki - culoarea prafului), sunt o alternativa pentru jeans. Sunt buni la serviciu, la restaurant si chiar la scoala, cu o camasa, o bluza sau un tricou.
3. Khakis. In Hindi, khaki means "dust-colored". Khakis are great for work, for dinner or even wearing to class. Wear them with a button-up and sweater or even a t-shirt.
foto: ralphlauren.com
 4. Pulover anchior. O piesa care arata bine atat peste camasa, cat si pe sub jacheta.
4. V-neck sweater. Is an essential layering piece that not only looks good over shirts, but also layered beneath a jacket.


foto: ralphlauren.com

5. O pereche de pantofi de calitate. Te scot din incurcatura, fie ca-i porti cu jeans si un pulover sau cu pantaloni largi si o haina sport.
5. A quality pair of shoes. These days, you can wear a great pair of leather oxfords with jeans and a sweater or slacks and a sport coat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu