duminică, 27 februarie 2011

Tunsorile anului 2011

În ceea ce priveşte moda, anul 2011 înseamnă o în­toarcere în timp. Se poar­tă stilul anilor ’50, ’60, ’70 şi la haine, şi la tunsori.
Ce-i drept, tunsorile sunt adaptate secolului în care trăim. Pentru părul scurt, la modă sunt tunsorile "pi­xie" şi "bob". Stilul "pi­xie", mai băieţos de fel, poate fi feminizat printr-un breton lung, tăiat în drepte. Tunsoarea este recomandată numai per­soa­ne­lor cu părul drept şi fa­ţa rotundă.


"Bobul", în schimb, se potriveşte celor cu faţa ovală sau pătrată. Un bob cu breton sau tă­iat în trepte (mai scurt în spate şi mai lung în faţă) este tunsoarea se­zo­nului. Motivul: se poate aranja foarte uşor, în mai multe feluri.

Pentru doamnele şi domnişoarele cu părul mediu şi lung sunt recomandate tunsorile cu bretonul drept şi cu tăieturile în trepte asimetrice.

La culori e în­drăz­neală maximă. Site-ul fashi­oninsing.com ne recomandă schimba­rea totală. Fie optaţi pentru blondul platinat, fie pentru roşul aprins. Mai ales că, în 2011, roşcatele sunt "la pu­tere".
 Sursa: jurnalul.ro
foto: www.fashionising.com www.cinemagia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu